[ultimate_heading main_heading=”Kinderpsychologiepraktijk Helmond heeft contracten met de volgende gemeentes:” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:160px;”][/ultimate_heading]

Inschrijven

Wanneer u een verwijsbrief van de huisarts heeft kunt u hiernaast de inschrijfformulieren downloaden en invullen. U kunt dan de ingevulde formulieren samen met de verwijsbrief naar het (hiernaast) opgegeven adres opsturen. Als u de verwijzing kunt scannen of fotograferen kunt u zich ook digitaal inschrijven. Zodra de inschrijfformulieren en verwijsbrief ontvangen zijn, zal u uitgenodigd worden voor een intakegesprek. Met een verwijsbrief van de huisarts, kan de praktijk een beschikking bij bovengenoemde gemeenten aanvragen, waarmee diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoed wordt. 

Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen kosten diagnostiek en/of behandeling aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@kpphelmond.nl of 06 219 69 786.

INSCHRIJVEN

Formulier met verwijsbrief sturen naar:

Kinderpsychologie Praktijk Helmond
Vlierbes 1
5708 DV Stiphout

Afspraken afzeggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een afspraak niet door kan gaan. Belangrijk is om dan uiterlijk 24 uur van te voren contact met mij op te nemen om de afspraak af te zeggen en een nieuwe te maken. Wanneer de afspraak te laat of helemaal niet wordt afgemeld, wordt een bedrag van €85 bij u in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed.